Browsing: Kulturë

ANITA HOXHA Ah kohë e artë, kur ne shkruanim letra… Ajo e bukura e dëlirtë kohë e dashurisë …..…

NGA: HAVË REXHAJ SHABANAJ Zgjohu, pash dritën e diellit Zgjohu, pash hënën që errësirën e ndrit! Zgjohu, pash kalterësinë e  qiellit…

Nga: Ernesto Sabato Për mua, romani është si historia dhe si protagonisti i saj, njeriu: një zhanër i papastër…