7.6 C
Gjilani
Tuesday, March 20, 2018

LAJME

Më Shumë

  Gjilan:Haziri takohet me kryetarët e këshillave të fshatrave

    Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka vendosur që të bëj orar të takimeve të rregullta me kryetarët e këshillave të fshatrave, lagjeve e vendbanimeve,...

  Ekonomi

  Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për grante investive në...

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse në kuadër të Programit për...

   

  Shpallje dhe Publicitet

  -->