Opinione

Arben Kurteshi Kushdo që minimizon, degradon realitetin, kushtet aktuale, dhe botën e vërtetë në mënyrë të pakuptimtë, vetëm po…

Shkroi Arben Kurteshi 18 mijë, 120 mijë, 200 mijë, ishin premtimet për vende të reja pune nëpër fushata zgjedhore, premtimet…

Albina Hyseni Menaxhimi i mendimeve dhe zakoneve personale është një pjesë e rëndësishme e zhvillimit personal. Mund të filloni…