7.6 C
Gjilani
Tuesday, March 20, 2018

Gjilan:Haziri takohet me kryetarët e këshillave të fshatrave

  Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka vendosur që të bëj orar të takimeve të rregullta me kryetarët e këshillave të fshatrave, lagjeve e vendbanimeve,...

Gjilan: Përfundon shpërndarja e faturave të tatimit në pronë

  Komuna e Gjilanit, përkatësisht Drejtoria e Financave, ka përfunduar shpërndarjen e faturave të tatimit në pronë, të enjten më 15 mars. Komuna njofton tatimpaguesit të...

Viti: Kryetari Haliti priti në takim kryetarin e BIK-ut, Naim Tërnava

  Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), prof. Naim Tërnava është pritur, sot, në takim nga kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti. Gjatë këtij...

Viti: Kryetari Haliti vitin 2018 e shpallë vit të ambientit

  Me qëllim të eliminimit të deponive ilegale dhe krijimit të një mjedisi sa më të pastër, Komuna e Vitisë ka ndërmarrë sot një aksion...

Kryetari Haliti priti në takim përfaqësuesit e “Caritas Kosovës”

  Në kuadër të përpjekjeve për vazhdimin e bashkëpunimit mes institucioneve komunale dhe atyre qendrore, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur në...

Haziri: Gjilani, shembulli më i mirë i integrimit të komuniteteve dhe kultivimit të dialogut...

  Nën organizimin e Ministrisë për Komunitete dhe Kthim, në Gjilan është mbajtur sot takim për çështjen e kthimit dhe funksionimit të organeve komunale përgjegjëse...

Kurteshi-Emini viziton Qendrën e Kujdesit Ditor “Pema”, premton mbështetjen e Komunës

  Kryesuesja e Kuvendit Komunal në Gjilan, Shpresa Kurteshi-Emini ka vizituar të enjten Qendrën e Kujdesit Ditor “Pema”, e cila ofron shërbime ditore për fëmijët...

Gjilani nis workshop’in dyditor për riorganizimin e administratës dhe shërbimit civil

  Komuna e Gjilanit ka nisur sot workshop-in dyditor me temën “Riorganizimi i administratës dhe shërbimit civil”, duke marrë pikëpamjet dhe rekomandimet e drejtorëve, ish...

Viti: Kryetari Haliti priti në takim drejtorin e ri të Qendrës Regjionale të OSBE-së

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur sot në takim James Lione, drejtor i Qendrës Regjional i Misionit të OSBE-së në Gjilan. Gjatë...

Viti: Diskutohet me përfaqësuesit e Dorsch/CDI dhe Hidromoravës për sigurimin e ujit të pijshëm

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka zhvilluar sot në takim me përfaqësues të Kompanisë Regjionale të Ujësjellësit “Hidromorava”-Gjilan, në krye me drejtorin...
-->