7.6 C
Gjilani
Tuesday, March 20, 2018

“Feedy’s” i mëson zviceranët ta duan kuzhinën shqiptare

  Zviceranët vijnë bashkë me kolegët e tyre shqiptarë edhe shikojnë se ata hanë ushqime tjera dhe kështu provojnë të njëjtën menu. Pastaj herën tjetër...

Ja sa shqiptarë jetojnë në Zvicër

  Zvicra publikon statistikat, tregohet se sa të huaj jetojnë në këtë vend – përfshirë edhe shtetasit e Kosovës Trendi i migrimit të të huajve në...

Me defa e presin nusen në aeroportin e Hamburgut

  Shqiptarët kudo që jetojnë nuk i harrojnë traditat e tyre. Një video është shpërndarë në rrjetet sociale, gjegjësisht nga faqja “Nuset – Çiftet Shqiptare”,...

Kompanitë nga Kosova prezantohen në “Swissbau 2018”

Nga 16 deri më 20 janar „Swissbau 2018“ hap dyert në Bazel. Bazeli, për katër ditë rresht do të jetë nikoqir për përfaqësuesit e bizneseve...

Burri e preu gruan në fyt, pasi nuk i besonte se ajo ishte e...

  Arben Rexha e kishte vrarë Elidona Demiraj në janar të vitit të kaluar, pasi u bë i obsesionuar për partnerët e saj të mëparshëm. Një...

Dy vëllezër, arkitektë dhe partnerë në ndërtim

  Fatosi dhe Fatoni përbëjnë një ekip kompakt: Përderisa Fatosi si arkitekt, është përgjegjës për planifikimin e objekteve, Fatoni, merret me realizimin e objektit dhe...

Mbi 31 mijë kosovarë kanë gjetur punë legale gjatë këtij viti në Gjermani

  Ata përbëjnë afër 30 % të numrit të përgjithshëm të ballkanasve që kanë pasur këtë fat, e që janë gjithsej 101 mijë. Në një studim...

Gratë e suksesshme shqiptare në diasporë

  Gratë shqiptare vazhdojnë të jenë shumë të suksesshme në diasporë. Ato rëndësi të madhe po i kushtojnë edhe shkollimit, derisa nuk mungojnë edhe sukseset...

Arkitekti nga Kosova, autor projektesh në “Bregun e artë” të Cyrihut

  Përvoja shumëvjeçare dhe rrjeti që ka krijuar Ibrahim Sylaj si arkitekt në Zvicër kanë bërë që atij t’i besohen projekte në zonën me luksoze...

Ndihma për shtëpitë e pleqve dhe libra për bibliotekat kosovare

  Fjala është për aksionin e dhurimit të 1010 librave për bibliotekat e Kosovës dhe atë të dhurimit të veshmbathjeve për dy shtëpitë për të...
-->