7.6 C
Gjilani
Tuesday, March 20, 2018

Për 24 orë policia shqiptoi 899 tiketa të trafikut

  Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të kaluara ka shqiptuar gjithsej 899 tiketa të trafikut, ka arrestuar 21 persona, 5 persona janë dërguar në...

Transportonte dele dhe qengja pa dokumente

  Një person është ndaluar me autoutomjetin transportues - kamion në fshatin Dobrasin, i cili po transportonte pa dokumente përcjellëse tri dele dhe njëzet e...

Arrestohet 11 persona për 24 orë

  Për vetëm 24 orë në vend Policia e Kosovës ka arrestuar 11 persona. Shtatë nga të arrestuarit janë dërguar në mbajtje kurse dy të tjerë...

31 aksidente për 24 orë

  Përgjatë 24 orëve të fundit në vend janë shkaktuar 31 aksidente. Në mesin e tyre 19 ishin pa të lënduar kurse 12 të tjerë me...

Kllokot: Arrestohen tre të dyshuar për konsumim të veprës penale,- “falsifikim i parasë”

  Si rezultat i hetimeve disa muajshe dhe aplikimit të masave të fshehta dhe teknike nga Njësia e Krimeve Ekonomike dhe Antikorrupsion në Gjilan, janë...

Kamenicë: Kallxim penal për dy punëtorët e KEDS-it

  Kurse, dyshohet se të përmendurit kanë kryer veprën penale: ,,Cenim të paprekshmërish së banesave dhe kontroll të pa ligjshëm”, thuhet në polici. Njësia e hetimeve...

Policia heton rastin e vjedhjes në kishën katolike të Letnicës së Vitisë

  Përgjegjësi i kishës katolike të fshatit Letnicë, ka raportuar në stacionin policorë të Viti, për thyerjen e derës së hyrjës të kësaj kishe nga...

Viti: Arrestohen dy persona të dyshuar për rrahjen e një personi

  Policia e stacionin policor në Viti, ka pranuar një informatë për një rrahje mes disa personave në fshatin Tërpezë, të kësaj komune, njoftohet përmes raportit...

Hetohet rasti i një mashtrimi në Gjilan

  Policia e stacionit policor në Gjilan, ka pranuar një informatë nga një ankues shqiptar, shtetas i Kosovës, ku i përmenduri ka raportuar se një...

Policia heton rastin e thyerjes së dritareve në selinë e Lëvizjës Vetëvendosje të Kamenicës

  Një femër shqiptare, shtetase e Kosovës është ankuar në stacionin policor të Kamenicës, se gjatë natës së pardjeshme, janë thyer me gurë tri dritare...
-->