7.6 C
Gjilani
Tuesday, March 20, 2018

10 këshilla për një piknik perfekt

  Si të organizoni një piknik perfekt? Nuk ka rregulla dhe kjo është e bukura! Pikniku është një moment për të qëndruar bashkë, për t’u...

7 gjërat që humbni kur martoheni

  E kam takuar burrin tim kur isha në shkollë të mesme. Ai ishte në kolegj, unë isha në vitin e fundit, dhe ramë shumë...

Si të rrisni fëmijë të edukuar dhe të dashur?

  Çdo nënë dëshiron të shohë fëmijën e saj të lumtur, por shpesh bëhen edhe gabime për të arritur këtë qëllim. Natyrisht, puna e prindit...

Rëndësia e të thënit: Më fal

  A mund të thuash më fal? Domethënia e saj është shtrembëruar: nuk përdoret më si njohja e një gabimi, por si një mënyrë ironike për...

Personat që preferojnë të rrinë në shtëpi, janë më të zgjuar

  Sipas një studimi shkencor, personat që preferojnë të qëndrojnë në shtëpi, në vend që të shkojnë në festa, janë më inteligjentë. Ky përfundim i nxjerrë...

Në vend që t’i kërcënoni fëmijët, shpjegojuni pasojat

  Gjatë prindërimit është shumë normale t’i mësoni fëmijës të përballet me pasojat. Kështu shprehet mjeku pediatër Ken Strzelecki, i cili mendon se kjo është një...

10 zakone që duhet të ketë një shofer i mirë

  Në rrugë jo të gjithë drejtuesit e mjeteve janë të kujdesshëm, kjo për rrjedhojë sjell aksidente nga më të ndryshimit. Më poshtë keni disa këshilla...

Drejtoni kaçurrelat pa “hekurosje” flokësh

  Damat me flokë kaçurrela zakonisht do të dëshironin të kenë flokë të drejta, ndërsa ato të cilat kanë të tilla ëndërrojnë kaçurrelat… Nëse dëshironi t’i...

Pse keni pak vetëbesim dhe si ta rrisni atë

  Jeni shumë e përshtatshme për atë pozitë të punës dhe JO, nuk jeni duke i bezdisur miqtë! Studime të shumta e kanë ndërlidhur vetëbesimin e...

Studimi: Miqtë të mirë, shëndeti i mirë

  Të kesh miq është një e mirë për shëndetin tonë. Nuk është hera e parë që kërkimet shkencore janë ndalur për të analizuar përparësitë...
-->