7.6 C
Gjilani
Thursday, April 19, 2018

Kryetari Sokol Haliti pritet në një takimnga ministri Bajram Hasani

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, është pritur në një takim nga ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, me ç'rast është biseduar...

Viti: Kryetari Haliti dhe Don Viktor Sopi biseduan për thellimin e bashkëpunimit

  Në vazhdën e bashkëpunimit të institucioneve komunale të Vitisë me Caritasin e Kosovës, kryetari i kësaj Komune, Sokol Haliti, ka pritur sot në një...

Viti: Kryetari Haliti viziton ambientet e objektit të ri të Administratës Komunale

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar, sot, ambientet e objektit të ri të Administratës Komunale, për t'u njohur me ecurinë e...

Viti: Kryetari Haliti falenderon mërgimtarin Vezir Ramushin për kontribute humanitare

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka falënderuar, sot, donatorin Vezir Ramushin për kontributin që po jep në ndihmë familjeve të pastrehë të...

Viti: Kryetari Haliti shikon nga afër asfaltimin e një rrugeje në Budrigë

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar fshatin Budrigë për të parë nga afër punimet që po zhvillohen në asfaltimin e rrugës...

Viti: Edhepse e diele, kryetari Haliti, inspekton punimet e ujësjellësit në Letnicë

  Ndonëse dita e diell është ditë pushimi, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti në vend të pushimit kishte inspektuar punimet qe po zhvillojnë...

Viti: Kryetari Haliti priti në një takim futbollistin e talentuar, Fatlind Azizi

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur, sot, në një takim futbollistin e talentuar, Fatlind Azizi. 17 vjeçari i cili vjen nga...

Viti: Rregullohet rrjeti i ujësjellësit të shkollës së Ramnishtës

  Drejtoria e Shërbimeve Publike në bashkëpunim me Drejtorin Komunale të Arsimit, të Komunës së Vitisë, kanë bërë, sot, rregullimin e rrjetit të ujësjellësit, në...

Lala: Do të bëjmë çmos që të krijojmë kushte sa më të mira për...

  Milot Lala, drejtor i Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport në Viti, i shoqëruar edhe nga Florim Kryeziu, shef i divizionit të infrastrukturës sportive...

Viti: Kryetari Haliti nderohet me mirënjohje nga Shoqata e Pensionistëve

  Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pranuar nga Shoqata e Pensionistëve të kësaj komuneje, një mirënjohje, për siç thanë ata përkrahjen që...
-->