Sport

As Palermo për Balotellin

Aug. 30 | Mario Balotelli me gjasë të madhe nuk do të shkojë te Palermos dhe Liverpooli do të detyrohet ta jap në huazim brenda Anglisë. Sulmuesi i kishte... Lexo më shumë »
Nënshkruhet memorandumi për mbështetjen e klubeve futbollistike “ Vitia” dhe “ Vllaznia”

Nënshkruhet memorandumi për mbështetjen e klubeve futbollistike “ Vitia” dhe “ Vllaznia”

Aug. 30 | Viti, 30 gusht 2016 -Komuna e Vitisë, konkretisht i pari i kësaj komune, Sokol Haliti, ka nënshkruar sot një memorandum për mbështetje financiare me përfaqësues të... Lexo më shumë »

Ekonomi

Korrupsioni nuk mund të luftohet nga të korruptuarit

Korrupsioni nuk mund të luftohet nga të korruptuarit

Aug. 30 | Krimi i organizuar dhe korrupsioni kanë përfshirë gati të gjitha institucionet e nivelit lokal dhe qendror të Kosovës, dhe për më keq, edhe sistemin e drejtësisë, vlerësojnë... Lexo më shumë »

Ramadani: Pas investimeve milionëshe në bujqësi, është krijuar percepsioni i levërdisë nga ky sektor

Aug. 29 | Gjilan, 29 gusht 2016 -“Projektet e realizuara, synimet e mëdha për të ardhmen e bujqësisë dhe tejkalim i objektivave të Drejtorisë së Bujqësisë... Lexo më shumë »

Kulturë

Vepra e Frashër Demajt përkthehet në bullgarisht

Aug. 29 | Autori i shumë librave dhe shumë studimeve, Demaj, ka bërë të ditur se shumë shpejt libri i tij “Britania e Madhe dhe çështja shqiptare 1875-1913”... Lexo më shumë »
Njerëzimi nuk i meriton poetët

Njerëzimi nuk i meriton poetët

Aug. 30 | Në një ditë të bukur qershori, në një përpjekje për intervistë me poetin, siç e quajnë tashmë, shqiptaro- meksikan Xhevdet Bajrën, doli një bashkëbisedë krejt spontane... Lexo më shumë »

Argëtim

Fjalë të urta

Fjalë të urta

Aug. 27 | – Fjala është si bleta që ka edhe mjaltin edhe thumbin. – Fjalët janë gra, veprat burra. – Heshtja është flori, fjala argjend. – Ai që shumë flet, gjë në dritë... Lexo më shumë »

Aforizma për dashurinë

Aug. 27 | Ata që dashurojnë ose nuk dyshojnë për asgjë,ose dyshojnë për të gjitha {Balzak} -Dashuria është pëlhurë natyrore e qëndisur nga përfytyrimi... Lexo më shumë »